Welkom bij Marisan, jouw partner in duurzame verpakkingen

Bij Marisan begrijpen we dat de bronnen van onze planeet niet oneindig zijn. Onze toewijding aan duurzaamheid is daarom geen optie, maar een noodzaak. Als jouw toonaangevende specialist in verpakkingsmaterialen zetten we vol in op innovatie en milieuvriendelijke alternatieven. Zo streven we ernaar om samen onze ecologische voetafdruk aanzienlijk te verlagen.

Innovatie door duurzaamheid

Ben jij voortdurend op zoek naar grensverleggende oplossingen en verbeteringen die een significante impact kunnen hebben? Wij helpen jou door alternatieven aan te bieden die minder belastend zijn voor het milieu. Duurzaamheid staat bij ons op nummer één!

Circulaire economie is een must

Duurzaamheid is geen solitaire missie. Het vereist een keten van partners die dezelfde visie delen. Marisan streeft daarom naar een volledige integratie van circulaire economieprincipes in al onze productlijnen. Wij geloven in de kracht van samenwerking en werken daarom nauw samen met ethisch verantwoorde fabrikanten. Wist je dat ons team persoonlijk elk van onze fabrikanten bezoekt? Dit is voor ons een essentiële stap om hun arbeidsomstandigheden te beoordelen en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge ethische normen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is onze prioriteit. Door duurzamere materialen te kiezen, neem jij niet alleen jouw verantwoordelijkheid naar de samenleving, maar creëer je ook een unieke kans om je te onderscheiden. Dit met een nieuwe uitstraling en een sterk verhaal naar jouw klanten.

Heb jij een verpakkings-, aanhechtings- of
labeluitdaging voor ons?