Codeer- en prijstangen

Wil je als producent, logistiek medewerker of retailer een prijs, code, datum of promotie op een product aanbrengen? Dat is zo gebeurd! In zowat elke schakel van de logisitieke ketting gebruiken werknemers onze eenvoudig te bedienen codeersystemen. Voor alle manuele prijs- en/of code-aanduidingen op elke ondergrond hebben wij het geschikte toestel. Dit van alle courante merken: Printex, Smart, Open, Blitz, Jolly en Sato.

  • Datamarkering
  • Eenvoudig te bedienen
  • Manuele prijs- & codeaanduidingen

Codeeretiketten

Bij codeeretiketten zijn er twee belangrijke elementen waar je rekening mee dient te houden. Enerzijds de juiste kleefkracht voor de ondergrond en omgeving van de toepassing. Denk aan afneembaar, permanent, textiel- of diepvrieskleefkracht. Anderzijds het gewenste design van de etiketten. Zo kan je opteren voor diverse kleuren of al dan niet voor bedrukking met bv. het bedrijfslogo, lotnummer, houdbaarheid...

In de retail is het van groot belang dat de etiketten niet van het ene product op het andere terechtkomen. Daarvoor heeft Marisan de perfecte oplossing: de dubbele veiligheidsslit die het etiket in drie afzonderlijkde delen verdeelt. Eens aangebracht op het product kan men het niet onopgemerkt op een ander product kleven.

  • Permanent, afneembaar of diepvries
  • Verschillende formaten en kleuren
  • Veiligheidsslit mogelijk

Vaste en variable cliché’s

Bij onze Printex-codeertangen kan je net iets meer dan bij andere merken. Bovenop de gekende cijfers en lettercombinaties die je zelf kan instellen, werk je hier met vaste en variabele cliché's. De Z-reeks van Printex werkt met rubberen cliché's waarmee je je label verder kan personaliseren. Denk aan het logo van je bedrijf, de naam van je product of elk ander woord of symbool dat je op het etiket wenst te plaatsen!

Op de vaste clichéband kan je tot 12 woorden laten plaatsen die je dan eenvoudig selecteert en aanbrengt op je product. Met de gemakkelijk uitneembare en variabele cliché's valt zelfs de beperking van het aantal plaatsen op de rubberen band weg. Gewoon een cliché losklikken, een andere erin plaatsen en coderen maar.

  • Vaste of uitneembare clichébanden
  • Personalisatie zoals bv. logo mogelijk
  • Eigen cijfer- & lettercombinaties

Geïnteresseerd in onze gebruiks­vriendelijke codeersystemen
en bijhorende labels?