Op maat gemaakte oplossingen voor de retail textielsector

In de retail textielsector, zoals kleding- of schoenenwinkels, boetieks en verdelers van textielproducten, speelt Marisan een belangrijke rol door specifieke verpakkings- en etiketteringsbehoeften te vervullen. Ons assortiment is gevarieerd en aangepast aan de unieke vereisten van jouw sector.

Manuele aanhechtingen en accessoires

Voor kledingfabrikanten en retailers bieden we een scala aan manuele handpistolen, textieltangen en lusjes, ideaal voor het bevestigen van prijskaartjes en merkinformatie. Als rechtstreekse importeur voor de industrie, logistiek en grote retailers voorzien wij elk artikel binnen elke sector van de gepaste aanhechting. Van de fijnste lingerie tot een kamerbreed tapijt!

Etikettering voor elk textielproduct

Of het nu gaat om waslabels, branded hangkaartjes of kleeflabels voor verpakkingen, wij hebben passende oplossingen voor effectieve etikettering.

Verpakkings­oplossingen voor retail

Van hoezen voor hangend transport tot zakken met kleefstrip en gepersonaliseerde draagtassen in de winkels. Wij zorgen dat je producten eruit springen en goed beschermd zijn.

Efficiëntie en presentatie in retail

Efficiënte verpakking en aantrekkelijke presentatie zijn essentieel in de retail. Marisan biedt oplossingen die niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan een aantrekkelijke winkelervaring.

Textieloplossingen voor de industrie

Ben je op zoek naar verpakkings- en etiketteringsoplossingen voor de industriële textielsector? Marisan biedt een brede scope aan geavanceerde oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor grootschalige textielproductie en logistieke processen. Voor meer informatie over onze industriële diensten en producten, klik hier.

Nood aan etiketten, aanhechtingen of verpakkingen voor uw kledingwinkel?