De Appelier: duurzaam in elk facet

Duurzaam verpakte dagschotels voor veggieresto De Appelier

Welkom bij De Appelier! Hier word je verwend met heerlijke vegetarische dagschotels. De variatie aan verschillende koude en warme hapjes is een ware smaakbom. Ook de soep, salades en pasta’s zijn overheerlijk.

Je kunt eten in het gezellige interieur of op warme nazomerdagen chillen in hun gezellige stadsoase. Een must-visit! Je waant je in de tuin van Eden, in Gent, en geniet er van een lekkere lunch of huisgemaakte taart. Liever thuis proeven van al dat lekkers? Je kunt het volledige assortiment ook afhalen of laten leveren.

Een nieuwe look

Vorig jaar besloot De Appelier om hun identiteit een upgrade te geven met o.a. een nieuw logo en frisse kleuren, zoals groen, munt en oranje. Volledig in lijn met de smaakvolle beleving die het restaurant biedt.

De nieuwe look moest ook z’n weg naar de meeneemgerechten vinden, maar dat bleek niet zo eenvoudig. Een dagschotel, soep en dessert mooi verpakken zonder dat ze omvallen is immers geen evidentie. Gelukkig raadde trouwe klant Marcel, Marisan aan als partner om deze uitdaging aan te pakken!

De perfecte draagtas

De beleving van De Appelier in een draagtas? Jazeker! Aangezien duurzaamheid een grote rol speelt in het restaurant, moest dit ook voelbaar zijn in de verpakking. Daarnaast was er het gebruiksgemak: alle gerechten moesten netjes geschikt kunnen worden, zonder risico op omvallen. Dat laatste was cruciaal.

Wij gingen maar al te graag aan de slag voor een duurzame, herbruikbare en functionele draagtas op maat van De Appelier:

  •  Alles startte bij het juiste materiaal. Stevigheid en contact met voeding speelden een belangrijke rol.
  •  Het materiaal moest ook duurzaam zijn en passen binnen het herbruikbare en circulaire verhaal.
  • De draagtas moest verweven zitten in een sterk storymodel dat de herkenbaarheid van De Appelier vergroot.

Eyecatcher als resultaat

Vandaag spot je de prachtige non-woven draagtas regelmatig in het Gentse straatbeeld. Die typische look-and-feel kwam tot stand tijdens leuke meetings met het team van De Appelier waarbij we stalen vergeleken en de afwerking werd bepaald. Het resultaat mag gezien worden!

De draagtas is uniek door zijn afwerking en bijzonder praktisch door de extra blokbodem. Zo kunnen alle potjes en schotels netjes geschikt worden. Het levendige kleurenpalet en het bedrukte logo zorgen natuurlijk voor extra herkenbaarheid.

– Karen Van Houdt, zaakvoerder De Appelier

“Ik had vooral contact met Sofie. Zij was heel betrokken en enthousiast om de geknipte oplossing te vinden. Bij elke vraag was ze er om mij te helpen en te adviseren. Dat was heel fijn!”

Advies op maat voor jouw project?

Scroll to top