Veiligheid en efficiëntie

De metaal- en chemiesector stelt specifieke eisen aan verpakkingen, etikettering en aanhechtingsmethoden, gezien de vaak robuuste of gevaarlijke aard van de producten. Marisan biedt daarom gespecialiseerde oplossingen die zowel veiligheid als efficiëntie garanderen.

Magazijnopslag en logistiek

In het magazijn is het essentieel dat producten veilig en overzichtelijk worden opgeslagen. Marisan levert verpakkingen die bestand zijn tegen de zware omstandigheden in magazijnen en tijdens het transport. We voorzien stevige opslagoplossingen die de integriteit van metalen en chemische producten beschermen tegen elementen zoals vocht en corrosie.

Geavanceerde etikettering

Labels met barcodes zijn cruciaal voor een gestroomlijnde logistiek en inventarisbeheer. Marisans labels zijn vervaardigd uit duurzame materialen met hoge hechtkracht, geschikt voor de soms ruwe oppervlakken van metalen en chemische containers. Onze labels bieden duidelijke identificatie en zijn bestand tegen chemische stoffen en extreme temperaturen, wat bijdraagt aan een efficiënte traceerbaarheid van goederen.

Verpakking voor klein gereedschap

Voor kleinere items zoals schroeven, sloten of boutjes biedt Marisan een resem aan verpakkingsopties. Van kleine, stevige doosjes tot hersluitbare zakjes, we zorgen ervoor dat zelfs de kleinste onderdelen goed beschermd en georganiseerd blijven.

Oplossingen voor de verfsector

In de verfsector is een accurate etikettering van groot belang, niet alleen voor marketingdoeleinden maar ook om belangrijke informatie over de inhoud en het gebruik te communiceren. Marisans labels zijn bestand tegen de uitdagende omstandigheden waar verfproducten aan blootgesteld kunnen worden, zoals vochtigheid en chemische dampen.

Hersluitbare kabelbandjes

Voor het samenbundelen en beveiligen van kabels hersluitbare zakken levert Marisan hersluitbare kabelbandjes. Deze zijn ideaal voor tijdelijke bevestigingen of toepassingen waarbij regelmatige toegang nodig is. De bandjes zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de ruwe omgevingen van de metaal- en chemiesector.

Nood aan labels en verpakkingen voor de logistieke sector?