Zilton herenbroeken stijlvol én duurzaam verpakt

Zilton broeken kreukvrij en duurzaam naar de winkels

Het Belgische herenmerk Zilton kiest heel bewust voor een duurzame supply chain. Door de exclusieve broeken liggend te transporteren ( i.p.v. op kapstokken), verkleint het transportvolume en de bijhorende uitstoot drastisch. De grootste uitdaging voor Marisan? De broeken kreukvrij in de verkooppunten krijgen.

Van leverancier naar partner

Zilton kocht al hoezen en zakjes bij ons aan, maar het is dankzij onze duurzame oplossingen dat de samenwerking nog intensiever kon worden. Wij creëerden namelijk een duurzame verpakking die de broeken niet alleen kreukvrij houdt tijdens het transport, maar die ook de typische high-end Zilton-beleving biedt.

Gerecycleerde ldpe-zak

Ons team zette z’n technische kennis in om een ldpe-zak te ontwikkelen waar elke broek perfect in past. Bovendien gaat deze zak naadloos mee in de vorm van de buitenste verpakking om kreuken te gaan. Daarnaast is de verpakking gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal, een perfecte blend met het duurzame karakter van Zilton.

High-end afwerking

De verpakking combineert z’n functionele eigenschappen met een schitterende eyecatcher. Het gekende icoon fungeert als sluitsticker voor de verpakking. De stickerbedrukking in goudfolie sluit mooi aan bij de exclusieve huisstijl van Zilton. Kortom, we zorgden voor een fijn uitpakmoment als start van de klassevolle Zilton-beleving.

Advies op maat voor jouw project?

Scroll to top