Geavanceerde oplossingen voor de industriële textielsector

In de industrie, waar de focus ligt op grootschalige productie en logistiek, biedt Marisan gespecialiseerde verpakkingen, etiketten en aanhechtingsoplossingen die voldoen aan de strikte eisen van deze sector.

Automatische aanhechtings­systemen

Ons gamma is heel ruim en gaat van manuele handpistolen en textieltangen tot toepassingen die blisterverpakkingen vervangen. Voor grotere textielproducten van bijvoorbeeld handdoeken of tapijten hebben we geavanceerde IndES of SPU-automatisaties die de verpakkingsefficiëntie aanzienlijk verhogen en de productietijd per product verminderen.

Diverse etiketterings­mogelijkheden

Ons aanbod omvat etiketten voor duidelijke productidentificatie, essentieel voor voorraadbeheer en tracking door de productieketen. Daarnaast bieden we robuuste verzendlabels, ontworpen om gedurende het hele logistieke proces goed leesbaar en duurzaam te blijven.

Gespecialiseerde verpakkings­oplossingen

Voor de verpakkingsbehoeften van de industriële textielsector, die vaak grootschalig en complex zijn, biedt Marisan een waaier aan oplossingen. Dit omvat onder meer op maat gemaakte hoezen voor veilig transport van textielproducten, evenals duurzame bulkopslagopties. Deze verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om zowel de veiligheid tijdens het transport als het kwaliteitsbehoud van de producten te garanderen, ongeacht de grootte of het volume van de zending.

Verpakkingen, aanhechtingen en etiketten voor kledingwinkels

Zoek je naar op maat gemaakte verpakkingen en etiketterings­oplossingen voor de retail textielsector? Bij Marisan hebben we een verscheidenheid aan producten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van textielretailers, van kledingwinkels tot boetieks. Klik hier om onze specifieke oplossingen voor de retail textielsector te ontdekken.

Nood aan aanhechtingen, verpakkingen en etiketten voor de productie of distributie van textiel?