Op maat gemaakte verpakkingen en etiketten voor de medische retail

In de medische retailsector, zoals apotheken en medische winkels, is de behoefte aan gespecialiseerde verpakkingen en etiketten groot. Bij Marisan bieden we oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften.

  • Specifieke ultradunne labels voor reageerbuisjes: Onze labels zijn ontworpen om efficiënt te gebruiken in een drukke retailomgeving waarbij leesbaarheid en duurzaamheid cruciaal zijn.
  • Patiëntenlabels: Onze etiketten zorgen voor een heldere identificatie en tracking, essentieel in een retailcontext waar klantenservice en nauwkeurigheid vooropstaan.
  • Hermetisch afgesloten verpakkingen: Voor de verkoop aan eindklanten bieden wij verpakkingen die optimale bescherming bieden tegen externe invloeden, essentieel voor het bewaren en transporteren van medische producten.

Samenwerken voor de beste oplossing

We luisteren naar je specifieke behoeften en adviseren je over de best passende verpakkings- en etiketteringsoplossingen.

  • Snelle en accurate levering: Dankzij onze eigen productie en snelle aanvoerlijnen kunnen we accuraat inspelen op jouw behoeften.
  • On-demand labels en verpakkingen: Profiteer van onze flexibele stockagecapaciteit om altijd de juiste producten bij de hand te hebben.
  • Bestel nu online: Plaats je bestellingen gemakkelijk online via ons klantvriendelijke platform.

Ben je op zoek naar verpakkingen en etiketten voor de industriële medische sector?

Marisan biedt ook gespecialiseerde oplossingen voor de productie van medisch materiaal en benodigdheden. Ontdek onze op maat gemaakte industriële verpakkingen en etiketten hier.

Download ons e-book

De medische wereld (labo's, ziekenhuizen farmacie) heeft nood aan specifieke labels en verpakkingen. Jullie spelen in onze gemeenschap, zowel lokaal als internationaal, een cruciale rol. Zoek je ondersteuning in je zoektocht naar de juiste etikettering of verpakking die geschikt is voor heel specifieke omstandigheden? Ons nieuwste e-book informeert je en zet je op weg bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal.

Marisan e-book op tablet

    Privacy & Cookie Policy

    Nood aan labels of verpakkingsmateriaal voor uw apotheek of medische winkel?