Veelzijdige verpakkings- en labeloplossingen voor de voedingsretail

Marisan begrijpt de diversiteit en specifieke eisen van de voedingsretailsector. Ons uitgebreid assortiment aan verpakkings- en labeloplossingen is speciaal ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van supermarkten en voedingsspeciaalzaken te voldoen.

Labels in alle soorten en maten

Of het nu gaat om zelfklevende of niet-zelfklevende labels, wij hebben een breed assortiment aan opties voor elke toepassing in de voedingsretail. Deze labels zijn ideaal voor het markeren van productinformatie, prijzen of promoties.

Serviceverpakkingen

Ons aanbod aan verpakkingen voor de voedingsretail omvat diverse zakken en zakjes, zoals PE-zakken die achteraf geseald kunnen worden, gripzakken en zipperzakjes (in monomateriaal of multi layer). Deze zijn perfect voor het veilig en aantrekkelijk presenteren van voedingsproducten in winkels.

Winkeldraagtassen

Je vindt bij ons elke mogelijke draagtas, van klassieke plastic tassen tot duurzame en milieuvriendelijke opties, zoals composteerbare draagtassen bedrukt met milieuvriendelijke inkten of jute zakken.

Efficiënte labelsystemen voor retail

Naast verpakkingen bieden we ook efficiënte labelsystemen voor voedingsretailers aan. Ons assortiment omvat performante labelprinters met betaalbare printkoppen, evenals eenvoudige, economische codeertangen voor het printen van lotnummers en datums op verpakkingen.

Industriële voedingssector

Op zoek naar gespecialiseerde verpakkings- en labeloplossingen voor de industriële voedingssector? Bij Marisan hebben we oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van grootschalige voedselproductie en verwerking. Ontdek onze uitgebreide selectie van industriële verpakkingsmaterialen en labels, inclusief onze unieke nylon pins voor de vleesverwerkende industrie. Klik hier om meer te weten te komen over onze industriële voedingsoplossingen.

Nood aan verpakkingen en labels voor supermarkten of andere retail uit de voedingssector?