Wie is Marisan?

Marisan is een familiale onderneming. Met drie decennia ervaring en kennis zijn wij een onmiskenbaar expert in volgende domeinen: verpakkingsmateriaal, etikettering en aanhechtingen. Marisan wil zo een duurzame meerwaarde bieden aan zowel producenten, retailers als logistieke spelers.

Dankzij ons nationaal en internationaal netwerk zijn wij als invoerder en groothandel steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën en verpakkingstrends. Door dit nauwlettend in de gaten te houden en er kritisch op in te pikken, kunnen wij je steeds van dienst zijn met de meest pragmatische en duurzame oplossing. Van plastic verpakkingen, papieren verpakkingen en draagtassen tot verzendzakken. Wij weten alles over verpakkingssystemen en delen onze ervaring en expertise graag met jou.

Onze geschiedenis

Onze kernwaarden

Materiaalkennis en duurzaamheid

Marisan is een begrip als het gaat om uitgebreide expertise in duurzame grondstoffen. We onderzoeken steeds alle mogelijke milieu-effecten en leveren betrouwbare, goed onderbouwde oplossingen. Wij staan ook voor integriteit: duurzaamheid is bij ons geen loze belofte, maar een realiteit die we actief in de praktijk brengen. Wat van ons een betrouwbare partner maakt? Het voortdurend streven naar producten van betrouwbare kwaliteit, de keuze van leveranciers én de zorgvuldige kwaliteitscontrole van het productieproces.

Begeleiding naar circulaire economie

Marisan begeleidt je naar een circulaire, recyclebare economie. Wij verschaffen een duidelijk stappenplan en deskundige begeleiding gedurende elke etappe van deze overgang.

Projectmatige aanpak in logistiek en retail

Onze projectgerichte aanpak omvat de ingewikkelde aspecten van productie, opslag en distributie. Marisan heeft inzicht in de bewegingen binnen zowel de industriële als de retailmarkten en verbindt deze tot een efficiënte operatie. Onze unieke combinatie van verpakkingen, labels en aanhechtingen geven jou als producent of retailer de mogelijkheid je diverse verpakkingsproducten op één plaats te bestellen, en in één batch of order geleverd te krijgen.

Productie-expertise

Deskundigheid is het fundament van onze productie. Marisan excelleert in de omzetting van ingewikkelde productie-eisen naar superieure eindproducten, waarbij we altijd de hoogste standaarden van kwaliteit en doelmatigheid hanteren. Onze verpakkingen worden op maat van jouw behoefte geproduceerd en geleverd.

Hoe gaan we te werk?

  1. Kennismaking: Ons ervaren team enthousiastelingen luistert naar jouw verhaal.
  2. Uitwerking: Samen vinden we producten en oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en wensen.
  3. Offerte: Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.
  4. Productie: Wij starten met de productie, volgen deze op en houden je up-to-date.
  5. After sales: Ook na levering blijft ons team paraat staan en geniet je van onze Marisan-service.

Heb jij een verpakkings-, aanhechtings- of
labeluitdaging voor ons?