Oplossingen voor de hele distributieketen

Steeds meer wordt in de markt gebruik gemaakt van gespecialiseerde logistieke partners die voor hun producenten, verpakkers en retailers een aantal omkaderende taken overnemen. Dat betekent ook dat deze partners, die traditioneel goederen opslaan en vervoeren, steeds meer verschuiven naar afwerkers en verpakkers, die on-demand de goederen correct gelabeld en verpakt tot bij de volgende schakel in de distributieketen brengen. Ons team ondersteunt die logistieke bedrijven met een heel arsenaal aan verpakkingsproducten, veelal uit stock leverbaar. Jouw ‘just in time’ is ook de onze!

Etiketten en labels

Elk product van jouw klant dient tot meerdere keren gelabeld te worden. Dit gaat van het aanbrengen van branded hangkaartjes tot de kleeflabels op de dozen of de verzendgoederen. Voor elk van jouw vragen hierover heeft Marisan één of meerdere producten die je het leven kunnen vergemakkelijken. Labels voor het stockeren van goederen in een buitenomgeving? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Beschermende verpakkingen

Goederen komen in bulk in jouw hub toe, dienen daar gestockeerd te worden en op het juiste moment omgepakt en verstuurd te worden naar de retailer? Gebruik gerust Marisan als jouw partner om exact die zakken met kleefstrip, coex verzendzakken of bakhoezen te leveren op het moment dat jij het nodig hebt. Dankzij onze magazijnen kunnen we op contractbasis ook zakken op afroep op stock leggen, zodat ook daar voor jou geen bottlenecks ontstaan, die tijdige leveringen in de weg zouden zitten.

Nood aan labels en verpakkingen voor de logistieke sector?