Op maat gemaakte oplossingen voor de industriële voedingssector

Marisan heeft jarenlange ervaring in het bedienen van de industriële voedingssector. Wij bieden gespecialiseerde verpakkings- en labeloplossingen aan die voldoen aan de hoge eisen van deze sector.

Labels voor industriële toepassingen

We produceren en distribueren een breed scala aan zelfklevende labels op rol en op vel, sleufetiketten en schaplabels, die essentieel zijn voor producenten en grootschalige retailers binnen de voedingsindustrie. In combinatie met de juiste labelprinters en software, bieden we oplossingen die zich integreren in elke productielijn.

Speciale verpakkingsbehoeften

Voor de industriële voedingssector bieden we ook gespecialiseerde verpakkingsoplossingen aan, zoals PE zakken voor bulkverpakking en gripzakken in monomaterialen of multi-layers, geschikt voor zowel opslag als transport van voedingsproducten.

Nylon pins voor de vleesindustrie

Een specifieke toepassing binnen onze productlijn zijn de nylon pins voor de vleesverwerkende industrie. Deze pins zijn in de korrel gekleurd om kleuroverdracht te voorkomen en zijn sterker dan PP varianten, wat het risico op breuk in het vlees minimaliseert. Ze zijn gecertificeerd voor voedselveiligheid, waardoor ze ideaal zijn voor het hechten van labels aan karkassen of het markeren van specifieke delen van vleesproducten.

Oplossingen voor supermarkten en voedingswinkels

Ben je werkzaam in de voedingsretail en op zoek naar verpakkings- en labeloplossingen? Marisan biedt een breed spectrum aan producten die perfect zijn voor de retailomgeving. Ontdek onze zakken, zakjes, en winkeldraagtassen, inclusief milieuvriendelijke opties, die speciaal zijn ontworpen voor de voedingsretail. Klik hier voor meer informatie over onze retail voedingsoplossingen.

Nood aan labels en verpakkingen voor de productie of distributie van voeding?