EJ Foods en Marisan: classificatie als kwaliteitskeurmerk

EJ Foods en Marisan: classificatie als kwaliteitskeurmerk

Labels hebben tal van functies: je branding boosten, tijd besparen of fungeren als informatiedrager. En die informatieve labels voorziet Marisan voor EJ Foods, een gerenommeerd producent en distributeur in de petfood-industrie uit Liedekerke. Wij spraken met Aurelie Bauveroy, mede-zaakvoerder van EJ Foods over hun samenwerking met Marisan.

EJ Foods, wie zijn jullie en wat is jullie doelstelling?

EJ Foods is een familiebedrijf met Belgische roots, opgericht in 2013, dat zich toelegt op de productie en distributie van hoogwaardige grondstoffen voor de petfood-industrie. Onze missie is om ons te onderscheiden door superieure kwaliteit en betrouwbare producten te leveren. We garanderen de beste ingrediënten voor de productie van petfood, met een sterke nadruk op de veilige en ethische verwerking ervan.”

Waar lagen jullie verpakkingsuitdagingen?

“In de loop der jaren werd het duidelijk dat onze verpakkingsbehoeften evolueerden. Zo hadden we onder andere behoefte aan speciale potjes met deksels voor het veilig verpakken van onze grondstoffen. Deze zijn geclassificeerd als categorie 3, die niet geschikt zijn voor menselijke consumptie. Ook hadden we bedrukte plakband en labels nodig die voldoen aan dezelfde classificatievereisten.”

En hoe kwamen jullie bij Marisan terecht?

“Met onze humane firma Buyl Van den Broeck hebben wel al een langdurige zakelijke relatie met Marisan. Al twee decennia lang kopen wij onze labels en draagtassen bij hen aan. Dit maakte het voor ons heel logisch om ook voor EJ Foods een samenwerking met Marisan aan te gaan. Hun expertise en betrouwbaarheid hebben ons in het verleden goed gediend, en we hadden er alle vertrouwen in dat ze ook aan de specifieke eisen van onze petfood business konden voldoen.”

Hoe hebben jullie de samenwerking met Marisan ervaren tot nu toe?

Onze ervaring met Marisan strekt zich uit over meer dan twintig jaar, een periode waarin ze consequent betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten hebben geleverd. Hun diepgaande kennis van verpakkingsoplossingen en etikettering, gecombineerd met hun klantgerichte service, heeft geresulteerd in een uiterst goede samenwerking!”

Wat brengt de toekomst voor EJ Foods en Marisan?

“We zijn enthousiast om onze samenwerking met Marisan voort te zetten, never change a winning team!”

Advies op maat voor jouw project?

Scroll to top