Botlr: state of the art flesetiketteermachine

Botlr: de revolutionaire flesetiketteermachine

Van sappen tot sportvoeding. Van bieren over wijnen tot sterke dranken. Van confituurbokalen en conservenblikken tot cosmetica en farmaceutische producten … Dit is slechts een greep uit de ronde objecten die je snel en efficiënt kunt etiketteren met Botlr, een eenvoudig en compact toestel. Deze gepatenteerde etiketteermachine staat synoniem voor flexibiliteit en kan elke labelopdracht aan: diverse formaten, vormen, materialen en oplages.

Think big, think Botlr

Elk formaat, elke vorm en elk materiaal etiketteer je makkelijk met Botlr. Flessen of containers met een diameter van 13-120 mm zijn mogelijk zonder ook maar enige lengtebeperking. Afhankelijk van de grootte van het product labelt Botlr meer dan 8.000 flessen per dag of zo’n 1.400 per uur. Dit verzekert een heel vlotte productie én dus ook kostenbesparing.

Gebottelde technologie

Dankzij de ingenieuze en gepatenteerde technologie weet Botlr perfect hoe je de fles moet positioneren. Aan de hand van een merkteken of inkeping weet de machine exact waar de etikettering moet starten. Botlr berekent de flesdiameter automatisch en brengt de etiketten precies 180 graden tegenover elkaar aan of op een andere gewenste plaats.

De handige etiketteermachine verwerkt één of meerdere etiketten met unieke vormenafmetingen en specificaties (o.a. tussenruimte en diktes) op dezelfde labelrol. Zelfs transparante labels breng je moeiteloos aan. Wil je switchen naar een andere labelopdracht? Botlr schakelt in minder dan 2 minuten om naar andere etiketten of flesformaten.

Gebruiksgemak troef

Urenlang machines instellen is verleden tijd. De Botlr etiketteermachine is onverslaanbaar als het gaat om gebruiksgemak. Er is slechts één knop nodig om door het menu te navigeren en alle instellingen te kiezen. Daarnaast kan je Botlr op verschillende printermerken en -modellen aansluiten. In een mum van tijd creëer je een print & apply station.

De innovatie zelf ervaren?

We streven ernaar om producten hoogkwalitatief, vlot en gebruiksvriendelijk te labelen. Innovatieve etiketteermachines zoals Botlr passen dan ook perfect in ons verhaal. Ben je op zoek naar een label voor een ronde vorm of een uniek formaat? Contacteer ons voor een voorstel op maat via info@marisan.be of +32 9 232 06 16.

Advies op maat voor jouw project?

Scroll to top