Afneembare kunststoflabels voor Ragolle Rugs

Wanneer het allemaal net iets gecompiceerder wordt, groeit onze honger om voor onze klanten op zoek te gaan naar echt werkende oplossingen. Zo ook toen Ragolle Rugs bij ons kwam aankloppen met de vraag naar wel heel specifieke etiketten voor hun intern identificatiesysteem. Afneembaar en toch goed klevend; een goede aanhechting zonder lijmsporen na te laten.

Dan word je dus getriggerd om uit je ervaring en productkennis te gaan putten, en die extra stap te zetten.

Het was een fijne opdracht om voor dit familiebedrijf met uitstekende reputatie onder de tapijtproducenten op zoek te gaan naar dat kunststof label dat meermaals dient gekleefd te worden, en terug verwijderd, steeds zonder lijmsporen na te laten ondanks een constante en voldoende kleefkracht.

Na meerdere testen, uitgevoerd in nauwe samenwerking met onze grondstoffenfabrikant zijn we op een product uitgekomen dat aan deze verwachtingen voldoet. Onze AFN10 PP labels hebben alle testen doorstaan. Ondertussen zijn de eerste batches labels bij Ragolle in omloop.

Heb je ook een specifiek of afwijkende vraag voor een labeloplossing, laat het ons dan zeker weten. De kans is reëel dat we in ons portfolio van materialen net dát product hebben, dat aan jouw vraag beantwoordt.

Extra info…

Advies op maat voor jouw project?

Scroll to top