Verzendzakken voor AZ Groeninge

Over AZ Groeninge

AZ Groeninge is een dynamisch ziekenhuis te Kortrijk met 1100 bedden, meer dan 2900 medewerkers en 250 artsen. Ze verstrekken kwaliteitsvolle, veilige, toegankelijke, deskundige en integrale zorg aan elke patiënt, met respect voor de eigenheid van iedereen. Het is dan ook meer dan duidelijk dat kwaliteitsvolle zorg voor de patiënt bij hun centraal staat. Vriendelijkheid, professionalisme en een menselijke aanpak zijn daarbij enkele sleutelwoorden.

Marisan biedt de gepaste hulp aan AZ Groeninge

Bij de uitbraak van de Covid-19 crisis, kregen we vanuit AZ Groeninge te Kortrijk een dringende oproep of we hen konden bijstaan bij het leveren van coex verzendzakken. Het doel van deze verzendzakken? De kledij van patiënten, die zich in groeiende aantallen aanboden voor opname, hermetisch afsluiten en bewaren.

Waarom dit type zakken? COEX is een kunststof die enorm wordt gewaardeerd om zijn flexibele, multifunctionele en beschermende eigenschappen. Zo helpen ze allerhande gezondheidsproducten en (medische) materialen beschermen tegen besmettingen en schade.

Veiligheid en snelheid van handelen zijn voor medische zorgverstrekkers van het allergrootste belang. In een gezondheidscrisis zelfs nog meer dan anders. Daarom leverden we persoonlijk en snel (binnen een paar werkdagen) onze permanent afsluitbare coex verzendzakken. De meerwaarde voor AZ Groeninge? Zij hebben een efficiënte en eenvoudige oplossing voor hun probleem, waardoor ze zich opnieuw meer kunnen focussen op hun kerntaak: het leveren van kwaliteitsvolle verzorging aan patiënten.

Bovendien kunnen de verzendzakken voor meerdere medische toepassingen ingezet worden. Inschakelen als bewaarzak voor kledij zoals AZ Groeninge? Dat kan! De verzendzak benutten om afgenomen stalen te versturen naar een lab? Ook dat kan! Contacteer ons gerust om te achterhalen hoe de verzendzak ingezet kan worden in jouw proces.

Advies op maat voor jouw project?

Scroll to top