Verpakkingsoplossingen op maat van jouw medisch labo of hospitaal

Primaire rol is bescherming bieden

Medische verpakkingen hebben verschillende belangrijke functies, maar de primaire rol ervan is het beschermen van een medisch of farmaceutisch product. Omdat medische producten unieke specificaties kunnen hebben en vaak gesteriliseerd moeten worden voordat ze verpakt worden, zijn medische verpakkingen ontworpen om zowel aan de hoogste medische normen te voldoen als ergonomisch de integriteit van een product te beschermen.

Verschillende soorten medische verpakkingen

Als gevolg van het brede scala aan medische producten variëren medische verpakkingen van voorgevormde verpakkingen tot op maat gemaakte verpakkingen voor speciale onderdelen. Variaties in grootte, afmeting, stijfheid, ademend vermogen en steriliteit zorgen ervoor dat zelfs de meest delicate medische componenten in een geschikt ontworpen verpakking kunnen worden verzonden. Voor de medische wereld focussen we bij Marisan op 2 productgroepen: de verzendzakken en de (her)sluitbare zakken.

(her)sluitbare zakken

Gripzakken met druksluiting, zipper zakken of zakken met kleefstrip zijn ideaal voor het verpakken van monsters, laboratoriumstalen of kleine onderdelen. Deze zakjes kunnen voorzien worden met extra pouch of buidelzakje, waardoor je heel gemakkelijk begeleidende documenten kan toevoegen. Meer weten over de verschillende afwerkingsmogelijkheden voor onze (her)sluitbare zakken? Download dan ons e-book, waarin we enkele specificaties voor jou toelichten.

Verzendzakken

Op zoek naar een gepaste verpakking voor het versturen van kleine pakketten medisch materiaal, tandprothesen of stalen ter analyse? Dan zijn onze verzendzakken jouw redder in nood. Wist je dat we deze ook kunnen voorzien van een tweede sluiting met perforatie? Zo kunnen monsters na analyse op een gemakkelijke manier teruggestuurd worden. In ons e-book kan je alvast een handig overzicht raadplegen van onze standaardformaten, die snel uit voorraad leverbaar zijn.

Wil je meer informatie over de ideale verzendzakken of (her)sluitbare zakken voor jouw organisatie? Wij helpen je graag! Contacteer ons en we denken met jou mee om de mogelijkheden en het kostenplaatje in kaart te brengen.

E-book met antwoorden op verpakkings- en labeluitdagingen

De medische wereld (labo's, hospitalen en farmacie) heeft nood aan specifieke labels en verpakkingen. Jullie spelen in onze gemeenschap, zowel lokaal als internationaal, een cruciale rol. Zoek je ondersteuning in je zoektocht naar de juiste etikettering of verpakking die geschikt is voor heel specifieke omstandigheden? Ons nieuwste e-book informeert je en zet je op weg bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Download* het hier eenvoudig.

    Privacy & Cookie Policy

     

    *Door dit e-book te downloaden, stem je ermee in dat je wordt ingeschreven voor onze Marisan nieuwsbrief. Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons Privacy beleid.

    Advies op maat voor jouw project?

    Scroll to top