Botlr

De state of the art en super eenvoudig te gebruiken. Botlr is jouw oplossing voor elke ronde fles of object. Ideaal om wijnflessen, bokalen, frisdranken enzovoort te labelen.

Dankzij de intelligente techniek van Botlr kan je elke fles of elk cilindrisch object labelen, zonder enige lengtebeperkingen. Het ondersteunt ook containers met een iets breder sluitdeksel, iets waar geen enkele andere flessenetiketteermachine aan kan tippen.

 • Gepatenteerde technologie: Botlr kan elke fles of container aan met een diameter van 13 mm tot 120 mm, zonder enige lengtebeperkingen.
 • Flexibel: Onze etiketten zorgen voor een heldere identificatie en tracking, essentieel in een retailcontext waar klantenservice en nauwkeurigheid vooropstaan.
 • Kostenbesparing: Alleen Botlr labelt + 8.000 flessen per dag. Dat zijn maximaal 1.400 flessen per uur, afhankelijk van de grootte van het product. Met een gemiddelde van 1.000 containers per uur bekom je een heel vlotte productie.
 • Transparante labels: Met Botlr breng je zelfs moeiteloos transparante labels aan, zonder imperfecties.

Je kan voor de volledige branding van jouw product bij ons terecht. We denken met je mee van bij het ontwerp tot aan het afgewerkte product. Zo laten we jouw gedesigned label naadloos aansluiten bij jouw verpakking, doosje en draagtas. Het eindresultaat? Jouw klant die met een totaalervaring de deur uitstapt!

Download hier de Botlr-brochure

  Privacy & Cookie Policy

  Marisan Botlr-brochure

  Dispensa Matic

  Op zoek naar een vlotte manier om honderden flessen of potten te labelen per uur? Of ze nu recht of conisch zijn, onze Dispensa Matic is hiervoor uiterst geschikt! Deze flessenetiketteermachine is gemakkelijk aanpasbaar voor verschillende cilindervormen. In een handomdraai start je met het nauwkeurig en consequent plaatsen van labels. En met de capaciteit om honderden labels per uur te verwerken, levert de Bottle Matic echt waar voor je geld.

  Wil jij ook efficiënter flessen of ronde containers labelen
  met onze Botlr of Dispensa Matic?