Marisan introduceert innovatieve Loop Tagger tijdens webinar

Webinar van de Loop Tagger Machine

Van keukengerei over werktools tot speelgoed en textiel: heel wat industriële producten dienen één of meer aanhechtingen te krijgen. Zo’n procedure is arbeidsintensief voor operatoren én vraagt zowel tijd als budget. Bij Marisan werkten we achter de schermen al enige tijd aan een innovatieve methode om één of meerdere kaartjes beter, sneller en automatisch aan producten vast te hechten. Onlangs was het eindelijk zover!

Loop Tagger live gelanceerd

Tijdens een webinar stelden we de Loop Tagger live voor aan het grote publiek. In de professionele opnamestudio van Het Peloton waren de spotlights gericht op onze CEO Sven De Vis, én op de Loop Tagger uiteraard.

Sven gaf tekst en uitleg bij deze baanbrekende machine en werd hierbij geassisteerd door Bart Vanrenterghem, Warehouse & Logistics manager bij Marisan. Hij demonstreerde live de verschillende functionaliteiten en troeven.

De aanhouder wint …

Al jarenlang zocht Marisan naar een veilige en innovatieve methode om automatisch kaartjes aan producten te bevestigen. Tijdens dat lange proces stootten we op allerhande vraagstukken, zoals problemen bij het combineren van luchtdruk en breekbare, plastic gereedschappen.

Opgeven staat echter niet in ons woordenboek en we bleven zoeken naar een methode die gebruiksgemak en duurzaamheid wist te combineren. De aanhouder wint … We slaagden erin een volledig metalen geconstrueerd luspistool te ontwikkelen en plaatsten dat op een ruimtebesparende tafelmachine.

Vier Loop Taggers, eindeloze mogelijkheden

We maken gebruik van het ‘hole & needle-principe’: de Loop Tagger bevestigt makkelijk kaartjes aan producten met een gaatje erin – zoals de schaar in de demovideo – of aan textiel. Wie het webinar volgde, merkte meteen op hoe makkelijk en veilig de machine in gebruik is. Zowel in automatische als manuele modus worden kaartjes snel aan de producten gelust.

Afhankelijk van het type product en het aantal te bevestigen kaartjes, raden we één van de vier varianten aan: de Loop Tagger 0, I, II en III beschikken immers elk over hun eigen specifieke troeven. We staan je hieromtrent graag bij met raad en daad.

Loop Tagger in een notendop

  • Tijdswinst: verkorte productietijd
  • Kostenbesparend: gemiddeld 1.000 lussen/uur
  • Gebruiksgemak: weinig hulpmiddelen nodig
  • Compact: ruimtebesparende tafel

Heb je het webinar met CEO Sven De Vis gemist? Herbekijk het hier of check de instructievideo met de Loop Tagger-machine in actie.

Ben je op zoek naar een toestel om één of meerdere kaartjes (automatisch) aan je product(en) te labelen? We laten je graag kennismaken met onze gebruiksvriendelijke innovaties. Contacteer ons via info@marisan.be of 09 232 06 16.

Advies op maat voor jouw project?

Scroll to top