Verpakkingen en etiketten voor overheden

Marisan zorgt voor personaliseerbare, duurzame etiketten en verpakkingen die passen bij de uitstraling en eisen van elke overheidsinstelling. Voor overheidsinstanties zoals OCMW's, die vaak hun eigen wasserijdiensten beheren, biedt Marisan op maat gemaakte hoezen die zorgen voor een hygiënische en veilige behandeling van wasgoed. Deze hoezen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook voorzien worden van labels of bedrukking om eigendom en bestemming duidelijk te markeren.

Daarnaast bieden wij etiketten aan die van essentieel belang zijn in wachtruimtes van bijvoorbeeld politiezones. Deze nummertickets helpen bij het organiseren van de dienstverlening en zorgen voor een gestroomlijnd klantenbeheer. Ook realiseerden we al verscheidene verpakking- en etiketteringsoplossingen voor verschillende Federale Overheidsdiensten (FOD).

Aanhechtingen in alle vormen en maten

Voor elke overheidstak bieden wij specifieke aanhechtingen om te voldoen aan de unieke behoeften van diverse afdelingen. Of het nu gaat om de beveiligde verzending van documenten of het labelen van apparatuur, onze oplossingen zijn veilig, betrouwbaar en aanpasbaar.

Verken onze industriële oplossingen

Heeft u oplossingen nodig voor grotere, meer industriële overheidsprojecten? Marisan heeft de ervaring en de middelen om te voldoen aan de vraag naar grootschalige verpakkings- en etiketteringsbehoeften. Klik hier om meer te weten te komen over onze industriële oplossingen voor overheidsinstellingen.

Nood aan verpakkingen of etiketten voor een overheids­instantie?