Jarenlang hebben we geprobeerd een oplossing te vinden voor het automatisch bevestigen van kaarten aan producten. En altijd liepen we tegen praktijk- en ontwikkelingsvraagstukken aan. Tot nu! Met trots presenteren we ons gloednieuwe assortiment Loop Tagger-machines. Met dit toestel versnel je de productie van luslabeleling met een factor 5 of meer in vergelijking met de bekende klassieke handmatige lusbevestiging.

Lus die kaartjes snel en zorgeloos aan jouw producten

Ons gloednieuwe assortiment Loop Tagger-machines neemt de zorg voor jouw aanbouwdelen uit handen. Deze gebruiksvriendelijke compacte oplossing biedt jou een snelle en gemakkelijke oplossing om jouw kaarten op de producten te krijgen.

Waar men in het verleden probeerde de Fasbanok of V-Tool te combineren in een automatisering, en men stuitte op de bekende problemen van het combineren van luchtdruk en een plastic breekbaar stuk gereedschap, zijn wij in de ontwikkeling een flink stuk verder gegaan. Met ons volledig metalen geconstrueerde luspistool geplaatst op een handige en ruimtebesparende tafelmachine, kan je je nu zorgeloos concentreren op jouw verpakkingstaak.

We maken gebruik van het ‘hole & needle-principe’: de Loop Tagger bevestigt makkelijk kaartjes aan producten met een gaatje erin (zoals een schaar) of aan textiel. Zowel in automatische als manuele modus worden kaartjes snel aan de producten gelust.

We hebben oplossingen ontwikkeld om 1, 2 of zelfs 3 kaarten aan jouw product te lussen. Op basis van jouw specifieke behoeften kan je kiezen tussen onze:

  • Loop Tagger 0
  • Loop Tagger I
  • Loop Tagger II
  • Loop Tagger III

Loop Tagger in een notendop

  • Tijdswinst: verkorte productietijd
  • Kostenbesparend: gemiddeld 1.000 lussen/uur
  • Gebruiksgemak: weinig hulpmiddelen nodig
  • Compact: ruimtebesparende tafel

Loop Tagger Webinar

Tijdens een webinar stelden we de Loop Tagger live voor aan het grote publiek. In de professionele opnamestudio van Het Peloton waren de spotlights gericht op onze CEO Sven De Vis en op de Loop Tagger, uiteraard. Sven gaf tekst en uitleg bij deze baanbrekende machine en werd hierbij geassisteerd door Bart Vanrenterghem, Warehouse & Logistics manager bij Marisan. Hij demonstreerde live de verschillende functionaliteiten en troeven. Wil je het webinar herbekijken? Dat kan hier!

Ben je op zoek naar een toestel om één of meerdere kaartjes (automatisch) aan je product(en) te labelen?