Gratis whitepaper ‘Jouw petfood pakkend gepresenteerd’

Gratis whitepaper ‘Jouw petfood pakkend gepresenteerd’

Wist je dat jouw keuze voor petfoodverpakking net zoveel zegt als de krokante brokjes binnenin? Wij zijn Marisan, al jaar en dag verpakkingsspecialist in tal van sectoren, en stellen ons graag aan jou voor! Van het eerste gesprek tot dat laatste label op de zak, wij begrijpen wat jouw merk nodig heeft.

Marisan staat bekend om verpakkingen die meer zijn dan alleen maar een omhulsel; ze brengen je product tot leven in de rekken. Duurzaamheid en design lopen als een rode draad door onze creaties. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we precies wat werkt voor jou en je pluizige klanten.

In onze nieuwste whitepaper vind je onze collectie verpakkingsopties die elk type petfood laat schitteren. Wat kan je zoal verwachten?

 • Vacuümzakken met driezijdige sluiting
 • Box pouches met handige rits of schuifregelaar
 • Vierzijdige afdichtingszakken
 • Stazakken die perfect op zichzelf staan
 • Zakken met back-seal voor extra stevigheid

Wil je een voorproefje? Denk aan zakken die opvallen door hun vorm, kleur en functionaliteit. We beloven dat zowel jij als je klanten willen wat wij in petto hebben. Marisan ontwerpt en ontwikkelt om de harten van huisdiereigenaren te veroveren.

Marisan e-book op tablet

Download de whitepaper

  Privacy & Cookie Policy

  Laten we er samen voor zorgen dat jouw producten niet alleen geweldig in de smaak vallen bij je favoriete viervoeter, maar er ook fantastisch uitzien. Als je vragen hebt over onze verpakkingsoplossingen, geef ons dat een seintje. We staan klaar om je te ondersteunen bij al je verpakkingsvraagstukken!

  Advies op maat voor jouw project?

  Scroll to top