Je hebt jouw labels, een goede labelprinter, een labeldispenser en het perfect bijpassende druklint. Top, toch? Bijna juist... Er missen nog enkele vitale onderdelen binnen jouw labelproductie. Het goede nieuws is dat je ook deze handige tools bij Marisan vindt, waardoor het plaatje helemaal af is. Waar hebben we het over?

De opwikkelaar, die de labels die uit de printer rollen netjes opwikkelt op een kokertje zodat deze etiketten handig kunnen meegenomen worden naar het magazijn of de productie.

Laat de printer en de rewinder hun werk doen, terwijl jij je andere taken uitvoert. Door de ingebouwde sensor voelt de rewinder namelijk de hoeveelheid spanning die nodig is om een mooie opgewikkelde rol labels af te leveren. Sommige modellen hebben een extra spanningsarm om het wikkelproces nog beter te stroomlijnen.

De voordelen op een rijtje:

  • Wikkel elk afgedrukt label terug in schone en uniforme rollen
  • Rewinders maken het printen van labels effectiever en zo bespaar je veel tijd
  • Eenvoudige installatie: bevestig de labels aan de intrekker en je bent klaar om te starten
  • Versnel tot 125 cm/sec om met de snelste barcodeprinters te werken

Wat als je grotere rollen etiketten wil printen dan wat je printer aankan? Dan staan onze label unwinders of afwikkelaars voor je klaar. Zo kan je de beperkte ruimte in je printer omzeilen en toch die grote rollen labels verwerken.

Op zoek naar de geschikte afwikkelaar of opwikkelaar
voor jouw geprinte labels?