Banok-textieltang

De Banok-textieltangen kunnen worden gebruikt met zowel standaard als fijne textielpins. De modellen 503 S, 503 SL, 503 X en 503 XL zijn geschikt voor diverse textieltoepassingen. De 503 S en 503 SL zijn perfect voor standaard textielpins, terwijl de 503 X en 503 XL ideaal zijn voor fijne textielpins. Aanschiettangen van Banok zijn licht van gewicht en ergonomisch ontworpen. Hierdoor bieden ze gebruiksgemak en comfort, waardoor ze onmisbaar zijn voor textielwerk.

Avery-textieltang

De Avery textieltang is ook een lichtgewicht met een comfortabele greep. Met een gebruiksvriendelijke bediening en een snelle werking is het ideaal voor het bevestigen van verschillende soorten prijskaartjes aan textiel en accessoires. Bovendien bevat het een beschermkap die de naad beschermt wanneer de tang niet in gebruik is.

Arrow-textieltang

De Arrow-textieltang is ontworpen voor het vastmaken van etiketten en labels aan kleding en textiel. Met een 20 mm-naaldlengte en 2 mm-naalddiameter biedt het een veelzijdige oplossing voor verschillende textielmaterialen. De 'S' staat voor standaard, wat aangeeft dat het doorgaans gebruikt wordt voor kleding. Voor fijnere stoffen, zoals lingerie, wordt de X-variant aanbevolen. De L-variant heeft een langere naald voor het doorboren van dikkere stoffen.

Fasbanok-textieltang

De Fasbanok-textieltang is een revolutionair gereedschap! Het is 's werelds eerste aanschiettang die zowel met lus- als koordsluitingen kan werken. Dit maakt het mogelijk om producten snel en efficiënt met een lussluiting te taggen met één hand, waardoor het werk aanzienlijk wordt versneld. Dit maakt het een essentieel hulpmiddel voor retailers, magazijnbeheerders en logistieke professionals die op zoek zijn naar een snelle en veelzijdige oplossing voor het taggen van producten.

V-tool

De V-tool is een handig instrument voor de bevestiging van kaartjes of veiligheidssluitingen aan een artikel. Deze textieltang heeft een eenvoudige bediening en maakt het mogelijk om verschillende artikelen te bundelen. De V-tool is handig voor het bevestigen van labels met lusvormige tags en tags die ontworpen zijn om diefstal tegen te gaan. Het is een handige oplossing om producten veilig te labelen.

Geïnteresseerd in onze gebruiks­vriendelijke textieltangen en aanschiettangen?