Marisan zet uitmuntende service voor klanten van Eti-Machine verder

Marisan zet uitmuntende service voor klanten van Eti-Machine verder

Op 31 augustus 2024 heeft Leo, oprichter van Eti-Machine, na meer dan 60 jaar de deuren van zijn zaak gesloten. Leo begon in 1960 met zijn bedrijf als pionier in België op het gebied van etiketten op rol. Hij groeide uit tot een toonaangevende speler, onder andere als vaste leverancier van labels voor C&A wereldwijd, met dagelijkse zendingen naar alle productievestigingen.

Sinds de oprichting van Marisan in 1991 is er een sterke samenwerking tussen Eti-Machine en Marisan. In het begin was Eti-Machine een van de belangrijkste leveranciers voor ons, maar door de jaren heen keerden de rollen om. Leo werd een trouwe klant van Marisan, onder andere voor Banok-pistolen en kartonnen etiketten . De relatie tussen onze bedrijven en onze mensen was altijd zeer amicaal!

Een aantal jaar geleden besloot Eti-Machine de eigen productie te stoppen en zich volledig te richten op het beleveren van hun vaste klanten. Dit betrof onder andere bekende namen zoals C&A, Neuhaus en Veritas. Dit jaar vond Leo het echter tijd om zijn activiteiten volledig af te ronden.

Leo’s grootste zorg bij het beëindigen van zijn activiteiten was dat zijn klanten dezelfde service zouden blijven ontvangen zoals ze van hem gewend waren. Hij kwam tot de conclusie dat Marisan hiervoor de juiste partij was. Wij zijn trots en vereerd dat we deze taak van hem mogen overnemen!

Om de klanten van Eti-Machine ongestoord verder te kunnen bedienen, hebben we de volledige productvoorraad van Eti-Machine overgenomen. Hierdoor kunnen klanten zonder onderbreking blijven bestellen en genieten van dezelfde kwaliteit en service die ze gewend zijn.

“Voor ons is het een eer om Leo’s werk voort te zetten en ervoor te zorgen dat zijn klanten blijven genieten van de service en kwaliteit die ze gewend zijn.” zegt Sven van Marisan. “We kijken ernaar uit om deze trouwe klanten net zo goed te helpen als Leo altijd heeft gedaan!”

Neem vandaag nog contact met ons op
om te ontdekken hoe we samen kunnen
werken aan jouw succes!

Scroll to top