NL - EN
Lancering RF en AM Veiligheidssystemen
Uw winkelbeveiliging verzekerd door ons innovatief combi RF/AM systeem. 

Op 1 november eerstkomend lanceert Marisan haar nieuwe en complete gamma RF en AM anti-diefstal producten.

U kan bij ons terecht voor de klassieke RF (radio frequentie) poortjes, labels en tags, alsook voor de meer geavanceerde AM (acousto magnetische) antennes en toebehoren.

Maar daar stopt het uiteraard niet. We zijn met Marisan nooit zomaar de volgende in de rij als we producten lanceren. Er móet een meerwaarde zijn voor de klant! Naast de gekende scherpe prijszetting voor steeds kwalitatief hoogwaardige producten, gaan we op een pad waar nog niet velen ons zijn voorgegaan :

U vindt bij ons het unieke tweevoudige AM/RF systeem !


Marisan biedt u de mogelijkheid dit exclusieve anti-diefstal systeem te installeren. Hiervoor gebruiken we dubbele poortjes die op zowél AM als RF werken (acousto-magnetisch én radio frequentie). Dit maakt ons detectiesysteem uniek in de anti-diefstal wereld. Ons Dual systeem neemt maar tussen 45cm en 65cm breedte in beslag, terwijl u hiermee elke mogelijke doorgangsruimte afdekt in uw winkel.

Zowel de AM als RF antennes hebben dezelfde vorm en afmetingen, ondanks het gebruik van 2 verschillende technologieën. Dit resulteert in een klare visuele uniformiteit.

Onze service garantie

Tenslotte ontvangt u zoals steeds onze welgekende en persoonlijke ondersteuning, zowel tijdens de installatie als bij het onderhoud achteraf.
Standaard worden onze antennes voorzien van zwarte, grijze of transparante panelen. Uiteraard kan u deze laten aanpassen naar uw wens of behoefte, om ze zo naadloos te laten passen binnen het design en de look van uw shop.