NL - EN
Marisan - industrieel & kunstzinning
Bernd Röttgers was oorspronkelijk ingenieur, gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van machines. Reeds tijdens zijn studies kwam hij in contact met marketing en communicatie en daar werd het zaadje tot voorliefde voor industriële kunst geplant.
Na zijn studies nam hij een job als ingenieur op, maar kregen zijn artistieke plannen simultaan vaste vorm, die hij dan ook ten gunste van zijn toenmalige werkgever aanwendde.
Enkele jaren geleden is Bernd heeft hij van zijn kunst zijn beroep gemaakt. Vooral in zijn thuisbasis, het Duitse Ruhrgebied geniet Bernd reeds grote bekendheid waar klanten en toeschouwers zijn werk waarderen.
Met zijn speciale manier van foto-schilderkunst : Bernd meestal vanop bestaand fotomateriaal; is hij uniek en heel wat bedrijven en toeristische bureaus kloppen bij hem aan om hun commerciële drukwerk en affichage van een heel speciale en unieke toets te voorzien.
Via deze weg willen wij onze dank betuigen voor het mooie kunstwerk dat we van Bernd hebben mogen ontvangen, en verdient hij dan ook onze steun via onze gloednieuwe website.