NL - EN
Grip seal zakken en Zipper zakken
U wil een monster versturen, met begeleidende documenten, of u wil uw product bewaren in een pochet in een koelkamer en u dient een markering aan te brengen op de verpakking, of uw wil een zakje dat u veelvuldig kan openen en sluiten, dan belandt u bij ons assortiment grip en zipper zakken.

Onze gripzakken, zipper zakken en kangoeroe zakjes vormen een uiterst geschikte oplossing voor al uw producten die uw wil verzekerd bewaren of versturen.

We hebben miljoenen standaard gripzakjes op de plank liggen al dan niet met schrijfvlak, en daarenboven kan u gelijk welke personalisatie laten aanbrengen, van specifiek formaat tot full colour bedrukking.

Heeft u nood aan een verpakking die u veelvuldig wenst te openen en te sluiten, dan zijn onze zipper zakjes of ritszakjes de oplossing. Ook hier is elke personalisatie mogelijk.

Tot slot halen we nog eens specifiek onze kangoeroe zakken aan. Deze worden veelvuldig gebruikt in het bankwezen en in labo-omgevingen, waar u uw staal, specimen of product kan versturen in één envelop begeleid door de nodige documenten die in een buidel of kangoeroe-pochet worden meegestuurd in de verpakking. Dit geeft u op een beveiligde manier de zekerheid dat uw goed verstuurd wordt onder begeleiding van de juiste documenten!

Contacteer ons nog vandaag, en wij werken met u uw ideale oplossing uit voor uw verpakking.