NL - EN
Coex verzendenveloppen
De tendens is onomkeerbaar!

Al maar meer consumenten kopen op het internet, en niet alleen electronica en muziek, maar in exponentiële mate ook steeds meer dagdagelijkse benodigdheden en textiel. Onder die noemer textiel verstaan we een hele waaier aan producten, van lingerie, over kledij tot handdoeken en huishoudtextiel.

Als fabrikant met webshop of retailer met een uitbreidend online aanbod, wil u vooral mee met die trend. Een markt ligt open.Eén van de cruciale vragen die u zich zal stellen, is hoe krijg ik mijn product veilig én kosteneffectief bij de klant, en hoe kan ik daar ook nog eens mijn commerciële boodschap mee versterken.

Voor heel wat te versturen producten zijn coex verzendenveloppen en dito verzendzakken de ideale oplossing !

  • Door de dubbele materiaallaag van onze coex zakken zijn deze volledig ondoorzichtig, wat inkijk tijdens het transport onmogelijk maakt, en wat het gevaar op ontvreemding in grote mate beperkt.
  • Voor alle kleine tot middelgrote te versturen producten zijn de coex zakken een zeer kosteneffectieve oplossing. U heeft niet voor elk product een passende doos meer nodig (denk ook aan het opvulmateriaal). U stopt het nu in een lichte, en supersterke verzendenvelop en brengt het product met een minimum aan kosten tot bij de klant.
  • Wil u elk verstuurde pakje ook van uw commerciële boodschap voorzien, dan kan u kiezen voor voorbedrukte verzendenveloppen. Uw klant ontvangt niet langer een saaie bruine doos, maar een flexibele verpakking met uw logo of boodschap erop!

Bel of mail ons gerust als u hierover verdere info wil. Uw verzendoplossing ligt maar een telefoontje ver.